Vreemdgelddirect | Snel en veilig uw vreemde valuta in huis

Snel en veilig uw vreemde valuta in huis

Bekijk winkelwagen.
Loading cart

Veelgestelde vragen

Vreemdgelddirect.nl is een handelsnaam van Money Service Online BV.

Money Service Online BV handelt, ondermeer via haar website www.vreemdgelddirect.nl, in contante vreemde valuta.

Als u bij Vreemdgelddirect.nl uw vreemd geld koopt bespaart u zich reistijd, brandstof, parkeergeld en vaak een (lange) wachttijd.
Op de website van Vreemdgelddirect.nl vindt u praktische informatie over vreemd geld. U kunt er gemakkelijk uw keuze maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling op uw huis- of werkadres wordt bezorgd. U kunt er 100% zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw transactie perfect af te handelen.
Per slot van rekening willen wij dat u tevreden bent en blijft!

U kunt via de webshop van Vreemdgelddirect.nl uw keuze maken. Wij adviseren u eerst de informatie over de betreffende valuta te lezen, dan de bestelvoorwaarden om vervolgens de bestelling in te voeren. U kunt meerdere soorten vreemd geld tegelijk bestellen, hiermee bespaart u op provisie en transportkosten.

Bij sommige soorten vreemd geld, die moeilijk verhandelbaar zijn, staat “op aanvraag”.
Via het contactformulier kunt u dan uw vragen stellen en/of interesse kenbaar maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u volledig te informeren over de eventuele mogelijkheden.

Ja, Vreemdgelddirect.nl levert ook aan zakelijke klanten en bedrijven. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Zakelijke klanten en bedrijven kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor speciale condities.

Op het moment van bestelling wordt de koers vastgelegd. U weet dus altijd precies wat u betaalt.
Ook staan de kosten op het bestelformulier duidelijk en apart genoteerd.

Vreemdgelddirect.nl heeft  een zeer beperkte voorraad. Ze kan, door speciale afspraken met gerenommeerde en betrouwbare leveranciers, garanderen dat er snel geleverd wordt tegen de afgesproken prijs en condities.

De bankbiljetten worden door gerenommeerde leveranciers aan Vreemdgelddirect.nl verstrekt. Onze kennis, ervaring en moderne apparatuur (alle leveringen worden voor uitlevering nog eens extra gecontroleerd) staan er borg voor dat u altijd geldige en prima biljetten ontvangt. Amerikaanse dollars bijvoorbeeld, leveren wij zo veel mogelijk in nieuwe biljetten.

In dit geval verzoeken wij u ons, per omgaande, te berichten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een oplossing te vinden voor de gemaakte vergissing.

In dit geval verzoeken wij u ons direct via het contactformulier op de hoogte te stellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te overleggen hoe deze vergissing kan worden hersteld. In dit geval dient u rekening te houden met het feit dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Vreemdgelddirect.nl biedt de bestellingen tot € 5.000,-- meestal binnen de aangegeven levertijd aan op het aangegeven woon- of werkadres. Bij standaardbestellingen (aflevering door PostNL), is het helaas (nog) niet mogelijk een vast tijdstip af te spreken. Bij bijzondere bestellingen, bijv. in het geval van grotere bedragen of bij spoedbestellingen, wordt er overleg met u gepleegd over de termijn en manier van aanleveren op het door u aangegeven adres.

Voor standaardbestellingen met een tegenwaarde tot € 500,-- brengen wij € 5,-- in rekening. Daarboven worden er geen transportkosten in rekening gebracht. In geval van een speciaal transport zullen deze kosten van geval tot geval worden vastgesteld en met u worden overlegd,.

Direct vreemd geld bestellen

Selecteer uw gewenste valuta:
EUR  =